1992
Label: Croatia Records - LP-6-2 2 03910 8 • Format: 2x, Vinyl LP, Compilation • Country: Croatia • Genre: Pop • Style: Religious
Šljive Cvatu - Various - Glazbeni Festival "Stepinčeva Katedrala 92" (Vinyl, LP)

 · Glazbeni festival u Mariji Bistrici "Večeras u h! Sv. misa u 18h u Svetištu, molitva krunice u h, istovremeno s mladima u Solinu, koji uoči njihova Papafesta, mole na nakanu proglašenja Sluge Božjega Ivana Pavla II blaženim, i mi za kanonizaciju bl. kard. Stepinca!

 · 2. festival moderne duhovne glazbe "Stepinčeva Krunica" održat će se u Domu kulture, Marija Bistrica u subotu 1. listopada u organizaciji civilne udruge Misijska Europska Inicijativa "Kristov Stol". Festival počinje u sati u dvorani Doma kulture Marija Bistrica, a ulaz je slobodan.

Kategorija:Hrvatski glazbeni festivali – Wikipedija. [ sakrij] Uskoro započinje glasovanje o dopuni postojećih pravila Wikipedije na hrvatskome jeziku, WP:5S i WP:POINT i .

 · Između dva pljuska i uz uznemiravajuće epidemiološke vijesti iz Zadra, sinoć je u Šibeniku, uz ograničeni broj ulaznica u prodaji, tvrđava sv. Mihovila otvorila vrata prvom ovoljetnom glazbenom festivalu u gradu, ne baš inventivnog imena 'Let's Rock'.

Proljeće je stiglo, a s njime i duži i topliji dani. Stvoreni za boravak na otvorenom i uživanje u brojnim aktivnostima. Centar Crikvenice će ovoga tjedna biti još ljepši i veseliji. Ukrasit će ga predivno i raznovrsno cvijeće i biljke, i to u sklopu proljetnoga, Festivala cvijeća, .


На Хуй - Гражданская Оборона - Долгая Счастливая Жизнь (CD, Album) For Better, For Worse - The Wayward Souls - Songs Of Rain And Trains (Vinyl, LP) Dub City - creative_reality17 - The Future (File, MP3)