Label: PGP RTS - 600647 • Format: Cassette Album, Compilation • Genre: Folk, World, & Country •
Noć Na Dorćolu - Noć u Skadarliji - Starogradski Biseri 1 (Cassette, Album)

Nezaboravna noć na Skadarliji ušla je u novi dan još bučnije nego što je počela. Odlazeći iz tog oplemenjenog boemskog kutka, poželeli smo da društvo poznatih organizuje ovakvo jedno veče i za svoje obožavatelje, pa makar i bez šešted Reading Time: 5 mins.

Kafana “Skadarlijska noć” – gusta tama. Nisam očekivao da ću ikad pisati neporuku (negativnu preporuku, tzv. sikter povelju) za kafanu, ali eto, poklopile se zvezde. Da ne dužim mnogo, put je nedavno naveo društvance osrednje veličine u ovo mesto. Kafana se nalazi u nižem delu Skadarlije, preko puta „Tri šešira“, tamo gde je Estimated Reading Time: 2 mins.

Novogodišnja noć u Skadariji. Već je poznato da se u Beograd za sve novogodišnje praznike slivaju reke gostiju i turista iz celog sveta. Posebno što je taj trend poslednjih godina u ekspanziji. Naš grad i Beograđani ih uvek dočekaju sa osmesima, kao najdraže goste. To su gosti prepoznali, i uvek ističu kao najveću prednost prestonice.

 · Omot 5- / CD 4- Various ‎– Starogradski Biseri 1 - Noć U Skadarliji Label: PGP RTS ‎– CD Format: CD, Compilation Country: Yugoslavia Released: Genre: Folk, World, & Country Style: Folk TracklistHide Credits 1 –Lole* U Ranu Zoru Written-By – Narodna* 2 –Žarko Dančuo i Orkestar Branislava Radonjića* Traje Skadarlija Arranged By – M. Šouc* Written-By – J.

 · NOĆ U BEOGRADU Jedna osoba povređena u udesu na Dorćolu. Jedna osoba lakše je povređena u udesu na uglu Tadeuša Košćuška i Gospodar Jovanove, koji se dogodio sinoć oko , rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći. Navode da je noć u Beogradu protekla uglavnom mirno.


夜のロハス - Katasukashi, The Picotettes - 火あぶり強化合宿~ピコすかしは天手古舞~ (CD, Album) That Someone Is You - R.E.M. - Collapse Into Now (File, Album) Downside Special - Afterglow / Honey (Vinyl)